Adatvédelem figyelmeztető EU

MIND ALIVE, melyet a Molenstraat 18 7075BC Etten Nederland hozott létre, verandwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Elérhetőség:

https://shop.mindalive.eu/ Molenstraat 18 7075BC Etten Nederland 0031 681902122

Dhr. T. Wolsing a Functionalis Gegevensbescherming van MIND ALIVE Hij / zij a bereiken keresztül info@mindalive.nl

Az általunk feldolgozott személyes adatok

MIND ALIVE verwerkt uw persoonsgegevens doordat and gebruik maakt van onze diensten en / of the deledat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- Email cím

- IP-cím

Speciális és / vagy érzékeny személyes adatok, amelyeket feldolgozunk

Az Onze Weboldalon található a legfrissebb hírek és a legfrissebb hírek a legújabb információk a legújabb technológia kínálatából. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Mi tiszteletben tartjuk az een bezoeker ouder dan 16 legfontosabb ellenőrzőit. Wij raden ouders dan ook beanokken online online aktivities in hun Kinden, om zo te voorkomen data er gegevens over Kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van felváltva a wid zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem and contact us on the op on via info@mindalive.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Milyen célokra és milyen alapon dolgozzuk fel a személyes adatokat

MIND ALIVE verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw betaling

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

- Om goederen en diensten bij u af te leveren

Automatizált döntéshozatal

MIND ÉLŐ neemt nem op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of system, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van MIND ALIVE) tussen zit.

Mennyi ideig tároljuk a személyes adatokat

MIND ALIVE készen áll a személyes áttekintésekre, de nem kell megváltoztatni a szavakat, és meg kell adni a szavakat. A személyes adatok áttekintése (kategória) a személyek áttekintése alapján: (Kategória)

persoonsgegevens> Bewaartermijn 24 maanden ivm garantie

Személyes adatok megosztása harmadik felekkel

MIND ALIVE verstrekt uitsluitend aan derden en alleen all dit nod is do do do do do do do do do do do do do do do do do do do do do do do do di retré.

Cookie-k vagy hasonló technikák, amelyeket használunk

MIND ALIVE gebruikt geen sütik vergelijkbare technieken.

Adatainak megtekintése, módosítása vagy törlése

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, the labors of the verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eset toeletem voor de gegevensverwerking in the trekken of the bezwaar the teken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens ajtó MIND ALIVE, heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent data u bij ons een verzoek kunt indienen om persanonsgegevens die die wij van u beschikken in een computerbestand for the een ander, ajtó u genoemde organisatie, te sturen. A teljes verziószám beolvasása, javítása, verifikálása, áttekintése és áttekintése a verzoek teljes áttekintésével kapcsolatos információk beazonosításával, a különféle információk megjelenítésével, az info@mindalive.nl címen. Ha erre a célra van szüksége, kérjük, nézze meg az ajtót, és hamarosan másolatot készítene, hogy azonosítókat készítsen, és megismerkedjen velük. Márciusban, MRZ (géppel olvasható zóna, sorrendben a számokat felváltva), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Ez a magánélet védelme. Mi reagens zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. MIND ALIVE wilzen ervens op wijzen data u de mogelijkheid heeft om een ​​klacht in the National Union of National Toezichthouder, for Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan keresztül link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hogyan védjük a személyes adatokat?

MIND ALIVE nemcsak a szupermarketek, hanem a szériafélék és az utóbbiak utasai, minden bizonnyal befejeződik, egészségesen nyitott, egészségesen nyitott, és csakúgy, mint a belső terepen. Az alábbiakban bemutatjuk a legfrissebb híreket is, mivel a legfontosabb kérdés az, hogy mi történt, és ne vegye fel a kapcsolatot velünk az info@mindalive.nl e-mailben. MIND ALIVE heeft de volgende maatregelen genomen pers personsonsgegevens te beveiligen: [a legfrissebb hírek a legújabb információk a legújabb technológia kínai hírességek IPA letöltése]

- Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.

- TLS (voorheen SSL) Wij versturen uw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Ez a "https" és a hangslotje címe a címbalkban.