Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabására, a közösségi média funkcióinak biztosítására és a forgalom elemzésére. A közösségi média, a reklám és az elemző partnerekkel megosztjuk a webhely használatáról szóló információkat is. Nézz meg többet
Cookie-k beállításai
Fogadd el az
Adatvédelem és cookie-k irányelve
Adatvédelmi és sütikre vonatkozó irányelvek
Süti neve Aktív
Adatvédelem figyelmeztető EU MIND ALIVE, melyet a Molenstraat 18 7075BC Etten Nederland hozott létre, verandwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Elérhetőség: https://shop.mindalive.eu/ Molenstraat 18 7075BC Etten Nederland 0031 681902122 Dhr. T. Wolsing is de Functionaris Gegevensbescherming van MIND ALIVE Hij/zij is te bereiken via info@mindalive.nl Az általunk feldolgozott személyes adatok MIND ALIVE verwerkt uw persoonsgegevens doordat and gebruik maakt van onze diensten en / of the deledat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: - Voor- en achternaam - Adresgegevens - Telefoonnummer - E-mailadres - IP-címes Speciális és / vagy érzékeny személyes adatok, amelyeket feldolgozunk Az Onze Weboldalon található a legfrissebb hírek és a legfrissebb hírek a legújabb információk a legújabb technológia kínálatából. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Mi tiszteletben tartjuk az een bezoeker ouder dan 16 legfontosabb ellenőrzőit. Wij raden ouders dan ook beanokken online online aktivities in hun Kinden, om zo te voorkomen data er gegevens over Kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van felváltva a wid zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem and contact us on the op on via info@mindalive.nl, dan verwijderen wij deze informatie. Milyen célokra és milyen alapon dolgozzuk fel a személyes adatokat MIND ALIVE verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen: - Az afrikai kiskereskedelem árusítása - Az e-mailen indiánok legmegfelelőbb számlálója minden bizonnyal az ön tiszteletben tartásának igazolása - U de mogelijkheid te jelentkezzen be, és készítsen - Om goede en diensten bij u af te leveren Automatizált döntéshozatal MIND ÉLŐ neemt nem op alapul az automatikus ellenőrzés, ha az alapvető fontosságú, hogy tiszteletben tartsák a személyeket. Ez az áttekintés a nemek közötti ajtó számítógépes programjainak rendszeréből származik, amely a MIND ALIVE programba tartozik. Mennyi ideig tároljuk a személyes adatokat MIND ALIVE bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (kategória) van persoonsgegevens: (Kategória) persoonsgegevens> Bewaartermijn 24 maanden ivm garantie Személyes adatok megosztása harmadik felekkel MIND ALIVE verstrekt uitsluitend aan derden en alleen all dit nod is do do do do do do do do do do do do do do do do do do do do do do do do di retré. Cookie-k vagy hasonló technikák, amelyeket használunk MIND ALIVE gebruikt geen sütik vergelijkbare technieken. Adatainak megtekintése, módosítása vagy törlése U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, the labors of the verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eset toeletem voor de gegevensverwerking in the trekken of the bezwaar the teken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens ajtó MIND ALIVE, heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent data u bij ons een verzoek kunt indienen om persanonsgegevens die die wij van u beschikken in een computerbestand for the een ander, ajtó u genoemde organisatie, te sturen. A teljes verziószám beolvasása, javítása, verifikálása, áttekintése és áttekintése a verzoek teljes áttekintésével kapcsolatos információk beazonosításával, a különféle információk megjelenítésével, az info@mindalive.nl címen. Ha erre a célra van szüksége, kérjük, nézze meg az ajtót, és hamarosan másolatot készítene, hogy azonosítókat készítsen, és megismerkedjen velük. Márciusban, MRZ (géppel olvasható zóna, sorrendben a számokat felváltva), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Ez a magánélet védelme. Mi reagens zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. MIND ALIVE wilzen ervens op wijzen data u de mogelijkheid heeft om een ​​klacht in the National Union of National Toezichthouder, for Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan keresztül link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons Hogyan védjük a személyes adatokat? MIND ALIVE nemcsak a szupermarketek, hanem a szériafélék és az utóbbiak utasai, minden bizonnyal befejeződik, egészségesen nyitott, egészségesen nyitott, és csakúgy, mint a belső terepen. Az alábbiakban bemutatjuk a legfrissebb híreket is, mivel a legfontosabb kérdés az, hogy mi történt, és ne vegye fel a kapcsolatot velünk az info@mindalive.nl e-mailben. MIND ALIVE heeft de volgende maatregelen genomen pers personsonsgegevens te beveiligen: [a legfrissebb hírek a legújabb információk a legújabb technológia kínai hírességek IPA letöltése] - Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner and tűzfal. - A TLS (voorheen SSL) verziók a világhálón keresztül internetes kötés révén. Ez a cím a https címen található, és a címen található.
Beállítások mentése
Cookie-k beállításai
Válassza ki a pénznemet
EUREuro