Ningkatake akeh aspek urip sampeyan kanthi entheng otak

Pikirane Urip DAVID Delight ……………

Pikirane Urip DAVID Delight ……………

DAVID Delight menehi gabungan khusus entrainment audio-visual (uga dikenal minangka brainwave entrainment) kecanggihan lan kesederhanaan. Sesi kita wis dites kanthi rapi lan dirancang adhedhasar temuan riset saiki kanggo njamin asil sing paling efektif.

Pikiran Alive DAVID Delight Plus

Pikiran Alive DAVID Delight Plus

DAVID Delight Plus meh padha karo DAVID Delight, nanging kanthi sesi luwih akeh - 5 ing saben kategori. Sesi tambahan ing DAVID Delight Plus pancen efektif kanggo wong sing duwe masalah sing luwih kompleks kayata gangguan fibromyalgia lan turu.

Pikiran Alive DAVID Delight Pro ……………

Pikiran Alive DAVID Delight Pro ……………

DAVID Delight Pro duwe sesi sing padha karo DAVID Delight Plus, nanging uga nawakake Stimulasi Cranio-Electro (CES). Frekuensi sesi CES digandhengake karo frekuensi sesi AVE ditambah 100 Hz. Sampeyan bisa nggunakake AVE kanthi dhewe, CES dhewe utawa loro.

Pikirane Urip DAVID ALERT Pro ……………

Pikirane Urip DAVID ALERT Pro ……………

DAVID ALERT Pro. Saiki sampeyan bisa nyenengake program DAVID ALERT lan sesi kanthi mupangate Crimani-Electro Stimulation (CES) sing ditambahake!

Pikirane DAVID ALERT….

Pikirane DAVID ALERT….

Pamrentahan DAVID ALERT Hidup liwat Energizing, Technology Restorative (ALERT) minangka terapi alternatif sing efektif kanggo ADD / ADHD sing nggunakake teknologi AVE kanggo ngrampungake hiperaktif, ningkatake relaksasi, lan malah bisa nambah swasana ati & pamikiran logis.

Pikirane Urip DAVID SMART….

Pikirane Urip DAVID SMART….

Sesi ing DAVID SMART dirancang kanggo ningkatake kinerja akademik, nyuda stres, ningkatake swasana ati, lan nambah konsentrasi lan memori ing para siswa kuliah.

Pikiran Alive OASIS Pro ……………

Pikiran Alive OASIS Pro ……………

Oasis Pro Cranio-Electro Stimulation Oasis pro (CES) dikembangake ing Uni Soviet ing pungkasan taun 1940-an minangka perawatan kanggo insomnia lan wiwit digunakake dening mayuta-yuta wong ing saindenging jagad.

Pikiran Alive DAVID Spectrum ™

Pikiran Alive DAVID Spectrum ™

TARI RASA RASA

-------------------------------------------------- -

Ningkatake Urip Sampeyan!

Produk Mind Alive bisa mbantu ningkatake akeh aspek urip - kesehatan, fungsi mental, turu, swasana ati, lan pangerten. Coba siji dina iki!

Ningkatake Turu

Apa kangelan kanggo turu? Pengin aran luwih tenang nalika tangi? Delight Pro minangka cara bebas obat kanggo nambah wiwitan turu. Waca liyane kanthi ngeklik Solusi link ing menu

Masalah Senior

Apa sampeyan ngeweruhi manawa memori ora apik kaya biyen? Apa sampeyan ngalami kesulitan karo keseimbangan lan mudhun nalika umur? The DAVID Delight bisa mbantu!

Kelainan Mangsa Mangsa

Apa sampeyan nandhang gangguan Kelainan Afektif (SAD)? Apa sampeyan entuk "blues musim dingin"? DAVID Delight Plus bisa mbantu sampeyan ngilangi gejala SAD sampeyan.

PTSD

Apa sampeyan nandhang Gangguan Stress Post-Traumatik (PTSD)? Apa sampeyan ngalami trauma abot? DAVID Delight Pro bisa mbantu nyuda lan ngatur gejala sampeyan.

pain

Apa sampeyan ngalami nyeri, nyeri lan rasa ora nyaman? Bosen njupuk obat-obatan lan pengin pendekatan gratis obat-obatan? Coba Entrement Audio-Visual.

Mood Sedheng

Apa sampeyan krasa biru? Apa sampeyan aran mudhun? Apa sampeyan berjuang karo emosi? DAVID Delight bisa mbantu entuk kesejahteraan.Maca liyane kanthi ngeklik Solusi link ing menu header

ADD & ADHD

Apa sampeyan wis didiagnosis diagnosis ADD / ADHD? Apa sampeyan berjuang kanthi perhatian lan sinau? DAVID ALERT lan ALERT Pro bisa mbantu ngatur gejala ADD / ADHD sampeyan!

kuatir

Apa kuatir yen bakal ngalami urip? Ora wedi mlebu dhokter, nulis ujian, nyopir lalu lintas utawa ngadhepi tekanan kerja? Apa sampeyan kerep aran kakehan stres? DAVID Delight Plus bisa mbantu sampeyan!

Akademik Kinerja

Apa sampeyan berjuang lan ngrasakake stres karo kerja sekolah? Apa sampeyan pengin nambah kinerja akademik? DAVID SMART bisa nulungi sampeyan!

Performance Sports

Apa sampeyan pengin nambah game? Ing olahraga, nalika latihan lan "kesediaan" fisik minangka kunci, kemampuan kanggo fokus ing tekanan kaya sing penting. Pro Delight bisa nambah kinerja!

Meditasi lan ngendhokke

Panliten nuduhake yen semedi ngganti fisiologi otak dadi tuwa. "Kognisi kayane disimpen ing meditator," Meditator uga duwe masalah abu-abu - luwih akeh sel otak.

Pikiran Alive DAVID AVE Piranti

Produk inovatif iki digunakake ing saindenging jagad minangka pendekatan non-farmasi kanggo ningkatake kesehatan mental, nambah relaksasi lan kesejahteraan
Kita nggunakake cookie kanggo nggawe pribadi lan iklan, kanggo menehi fitur media sosial lan nganalisa lalu lintas. Uga nuduhake informasi babagan panggunaan situs iki karo mitra sosial, iklan, lan mitra analytics. ndeleng liyane
Setelan Cookies
nampa
Kebijakan & Cookie kebijakan
Kebijakan & Cookies kebijakan
Jeneng cookie aktif
Privasiverklaring EU ING JAWA, gevestigd aan Molenstraat 18 7075BC Etten Nederland, yaiku verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven ing deze privacyverklaring. Contactgegevens: https://shop.mindalive.eu/ Molenstraat 18 7075BC Etten Nederland 0031 681902122 Dhr. T. Wolsing is de Functionaris Gegevensbescherming van MIND ALIVE Hij/zij is te bereiken via info@mindalive.nl Persoonsgegevens mati wij verwerken GAMPANG ALIVE verwerkt lan persoonsgegevens sing kudu ditindakake ing wulan Januari lan bisa milih ing ngisor iki lan saka dodol zelf aan ing verstrekt. Hieronder sampeyan bakal nemokake luwih lengkap babagan: - Voor- en achternaam - Adresgegevens - Telefoonnummer - E-mailadres - IP-adres Bijzondere en / saka gevoelige persoonsgegevens mati wij verwerken Situs web ing situs web en / saka ing ngisor iki saka idi-ida sing gegayuhan karo verzamelen liwat websitebezoekers mati lan 16 taun. Tenzij ze toestemming hebben van ouder of voogd. Kita kunnen echter niet controleren saka eder bezoeker ouder lan 16 taun. Wij raden ouder lan sampeyan bakal milih karo zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo the voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Yen sampeyan bakal mbengkongake yen sampeyan bakal duwe katrangan kanthi cara ngeling-eling babagan informasi, kontak lan kontak ketemu liwat info@mindalive.nl, lan verwijderen wij deze informatie. Metu ing ngisor iki karo van welke grondslag wijaya persoonsgegevens verwerken GAMPANG ALIVE verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen: - Het afhandelen van uw betaling - U yen kunnen bellen saka e-mailen sing ditengok yaiku salah siji saka wong liya sing ora bakal dikepengini - U de mogelijkheid lan bieden sampeyan bakal duwe account - Om goeder en diensten bij u af leveren Geautomatiseerde besluitvorming GAMPANG ALIF ora ana ora op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten liwat zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen. Iki ora bisa digunakake ing tembung komputer ing komputer saka program, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van MIND ALIVE) tussen zit. Hoe lang kita isih dikembangake GAMPANG ALIF sakloron sing paling anyar lan strikt nodig yaiku kabeh nyata lan ora bisa menehi tembung kanggo menehi tembung. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (kategoriné) van persoonsgegevens: (Kategorie) persoonsgegevens> Bewaartermijn 24 negara lan ivil garantie Delen van persoonsgegevens ketemu derden SAIKI verstrekt uitsluitend aan derden en allen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met of the of the voldoen aan een swordelijke verplichting. Cookie, saka teknologi vergelijkbare, mati nalika wéb gebruiken GAMPANG ALIVE cookie geen verekelijkbare technieken. Gegevens inzien, aanpassen verwijderen Uwuh sing bakal nate dingerteni manawa sampeyan bakal dadi wong liya ing wilayah kasebut. Daarnaast nduwe uangan sing tak nggambarake acara toestemming voor de gegevensverwerking ing trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens lawang ING INGGRIS KANGGUPAN, nanging bakal ndeleng op gegevensoverdraagbaarheid. Sampeyan bisa uga milih manawa sampeyan ora bakal ngerti yen sampeyan bakal mati lan ngiringan komputer ing komputer lan sampeyan bakal duwe lawang. U yen sampeyan bakal nemokake, bener, verwijdering, gegevensoverdraging van uwo persoonsgegevens verzoek tot intrekking van u toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens stabilen naar info@mindalive.nl. Kabeh wong sing ora bakal nulungi lawang, yaiku omah, yen sampeyan bakal ngerti apa sing padha ora bisa ditemoni. Maak ing dex kopie uw pasfoto, MRZ (zona mesin sing bisa diwaca, de strook ketemu karo nomer pengirangan nomer loro), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Yen sampeyan kudu nggawe privasi. We reageren zo snel mogelijk, maaren binnen vier weken, bukak verzoek. GAMPANG ALIF bakal ora bisa milih ing ngisor iki, nanging ora bakal kliwat ing negara liya, yaiku Autoite Persoonsgegevens. Dat kan liwat link de volgende: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons Hoe wij persoonsgegevens beveiligen GAMPANG ALIF neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem and contact of met toze klantenservice of via info@mindalive.nl. GAMPANG ALIVE heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen: [voeg hier eventueel andere maatregelen die je neemt aan toe] - Beveiligingssoftware, zoals en virusscanner en firewall. - TLS (voorheen SSL) Wijaya verifikasi kanthi gegambaran liwat internetverbinding. Yen sampeyan wis milih ing 'https', sampeyan bakal nggawe deleng ing adresbalk.
Simpen setelan
Setelan Cookies
Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro