Подобрете ги многу аспекти од вашиот живот со додавање на мозокот

Умот жив ДАВИД воодушеви ...................

Умот жив ДАВИД воодушеви ...................

DAVID Delight обезбедува уникатна фузија на аудио-визуелно вметнување (исто така познат како оптоварување на мозочните бранови) софистицираност и едноставност. Нашите сесии се темелно тестирани и дизајнирани се засновани на тековните наоди од истражувањето за да ви обезбедат најефективни резултати.

Умот жив DAVID Delight Plus

Умот жив DAVID Delight Plus

DAVID Delight Plus е многу сличен на DAVID Delight, но со повеќе сесии - 5 во секоја од категориите. Дополнителните сесии во DAVID Delight Plus се особено ефикасни за луѓе со посложени проблеми како што се фибромијалгија и нарушувања на спиењето.

Умот жив DAVID Delight Pro ...................

Умот жив DAVID Delight Pro ...................

DAVID Delight Pro ги има истите сесии како и DAVID Delight Plus, но исто така нуди и Cranio-Electro Stimulation (CES). Фреквенцијата на сесиите на ЦЕС се поврзани со фреквенцијата на сесиите на АВТ плус 100 Hz. Можете да го користите АВЕ само по себе, ЦЕС само по себе или двајцата заедно.

Умот жив ДАВИД АЛЕРТ Про ...................

Умот жив ДАВИД АЛЕРТ Про ...................

ДАВИД АЛЕРТ Про. Сега можете да уживате во програмата и сесиите на DAVID ALERT со подобрените придобивки од Cranio-Electro Stimulation (CES)!

Умот жив ДАВИД АЛЕРТ ...................

Умот жив ДАВИД АЛЕРТ ...................

Дејвид АЛЕРТ Внимателно Lивеејќи преку енергизирање, реставративна технологија (АЛЕРТ) е ефикасна, алтернативна терапија за АДД / АДХД која користи АВ технологија за да ја реши хиперактивноста, да промовира релаксација и може дури и да го подобри расположението и логичкото размислување.

Умот жив ДАВИД СМАРТ ...................

Умот жив ДАВИД СМАРТ ...................

Сесиите на DAVID SMART се дизајнирани да ги подобрат академските перформанси, да го намалат стресот, да го зајакнат расположението и да ја подобрат концентрацијата и меморијата кај студентите од колеџ.

Умот жив ОАСИС Про ...................

Умот жив ОАСИС Про ...................

Oasis Pro Cranio-Electro Stimulation Oasis pro (CES) беше развиен во Советскиот Сојуз кон крајот на 1940-тите години како третман за несоница и оттогаш се користи од милиони луѓе низ целиот свет.

Умот жив DAVID спектар

Умот жив DAVID спектар

МИНИТЕ АЛИВНИ РЕШЕНИЕ

-------------------------------------------------- -

Подобрете го вашиот живот!

Прочитајте ги производите за живеење Може да ви помогнат да подобрите многу аспекти во животот - вашето здравје, ментално функционирање, спиење, расположение и сознание. Обидете се денес!

Подобрете го спиењето

Дали имате потешкотии да заспиете? Сакате да се чувствувате повеќе одморено кога ќе се разбудите? The Delight Pro е без лекови за да се подобри почетокот на спиењето. Прочитајте повеќе со кликнување на врската Решенија во менито

Високи прашања

Дали забележувате дека вашата меморија не е толку добра како порано? Дали имате потешкотии во рамнотежата и паѓате како што стареете? DAVID Delight може да ви помогне!

Сезонско афективно растројство

Дали страдате од сезонско афективно нарушување (SAD)? Дали ги добивате „зимските блуз“? DAVID Delight Plus може да ви помогне да ги ублажите симптомите на SAD.

ПТСР

Дали страдате од посттрауматско стресно нарушување (ПТСД)? Дали сте доживеале тешка траума? DAVID Delight Pro може да помогне во намалувањето и управувањето со симптомите.

болка

Дали чувствувате болки, болка и непријатност? Уморни од земање лекови и сакате пристап без здравје за лекови кон здравјето? Наместо тоа, обидете се со аудио-визуелно влегување.

Низок расположение

Дали се чувствувате сино? Дали се чувствувате надолу? Дали се борите со своите емоции? DAVID Delight може да ви помогне да постигнете велнес. Прочитајте повеќе со кликнување на врската Решенија во менито заглавие

Додај & АДХД

Дали сте дијагностицирани со ADD / ADHD? Дали се борите со внимание и учење? Дејвид АЛЕРТ и АЛЕРТ Про можат да помогнат во управувањето со симптомите АПД / АДХД!

Анксиозност

Дали вознемиреноста е во вашиот начин на целосно доживување на животот? Се плашите да одите на забар, да напишете испит, да возите во сообраќај или да се соочите со притисоците на работата? Дали често се чувствувате претерано стрес? DAVID Delight Plus може да ви помогне!

Академски перформанси

Дали се борите и се чувствувате под стрес со училишните активности? Дали сакате да ги подобрите вашите академски перформанси? DAVID SMART може да ви помогне!

Спортски перформанси

Дали сакате да ја подобрите вашата игра? Во спортот, додека тренингот и физичката „подготвеност“ се клучни, можноста да се фокусираме под притисок е исто толку важна. The Delight Pro може да ги подобри вашите перформанси!

Медитација и релаксација

Студиите покажуваат дека медитацијата ја менува физиологијата на мозокот во забавување на стареењето. „Се чини дека знаењето е зачувано во медитаторите“, медитаторите имаат повеќе сива материја - буквално, повеќе мозочни клетки.

Умот жив DAVID AVE уреди

Овие иновативни производи се користат ширум светот како не-фармацевтски пристап за подобрување на менталното здравје, зголемена релаксација и благосостојба
Ние користиме колачиња за да ги персонализираме содржините и рекламите, да обезбедиме одлики на социјалните медиуми и да го анализираме нашиот сообраќај. Исто така, споделуваме информации за вашата употреба на нашата веб-страница со нашите социјални медиуми, партнери за рекламирање и аналитика. Прикажи ги повеќе
Поставки за колачиња
прифати
Полиса за приватност и колачиња
Полиса за приватност и колачиња
Име на колаче Активни
Заштита на приватност во ЕУ MIND ALIVE, gestigd a Molenstraat 18 7075BC Etten Nederland, is verantwoordelijk voor de verkinging van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Контакт информации: https://shop.mindalive.eu/ Molenstraat 18 7075BC Etten Nederland 0031 681902122 Dhr. T. Wolsing is de Functionaris Gegevensbescherming van MIND ALIVE Hij/zij is te bereiken via info@mindalive.nl Лични податоци кои ги обработуваме MIND ALIVE verwerkt uw persoesgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en / of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: - Voor- en achternaam - Adresgegevens - Telefoonnummer - E-mailadres - IP-адреса Посебни и / или чувствителни лични податоци кои ги обработуваме Веб-страница на Онш / на диестан лев и среден гејгенец над веб-страниците кои бараат веб-страници, умираат помлади од 16 години. Тензиј Зе го опишува Хебен ван аудерс на Вогод. Ние сме куќички ехтер-нит контролери на ене безоекер и од 16 декември е. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Како и да е ванвертит наклонет со податоци, со тоа што може да умре за да се пофалиме со персоналот на гегененс егзебен верзамелд во текот на есенскиот умник, не можеме да контактираме да се сретнеме преку е-маил. За каква цел и врз која основа обработуваме лични податоци MIND ALIVE verwerkt uw persoesgegevens voor de volgende doelen: - Het afhandelen van uw betaling - U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren - U de mogelijkheid te bieden een llogari aan teen maken - en diensten bij u af te leveren Автоматско донесување одлуки МИНДИРА ALЕ IVEИВО Немет niet op base van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gat hier om besluiten die worden genomen door computer computer programme's of-systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van MIND ALIVE) tussen zit. Колку долго чуваме лични податоци MIND ALIVE bewaart uw persoesgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: (Categorie) persoonsgegevens> Bewaartermijn 24 maanden ivm garantie Споделување на лични податоци со трети лица MIND ALIVE verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met me of of te te voldoen aan een wettelijke verplichting. Колачиња, или слични техники, кои ги користиме MIND ALIVE gebruikt генери за колачиња на техники за вергелибабер. Преглед, менување или бришење на податоци U heeft het recht om uw persoesgegevens in te zien, you corrigeren of te verwijderen. Даарнастар лево, кога ќе ја сториш можноста за да го набудуваш гласот на gegevensverwerking во твојата сообраќајница на Безварот, ќе направиш да се најдеш на вратата и да ги убедиш вратите, ПРЕДМЕТИ ПОСТОЕ ЕДИНИРАЈТЕ en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Дали треба да се грижиме за тоа, ако сакате да го користите вашиот ум, ќе умреме со компјутерски услуги и да ви еене и Андер, врата во геномедните организации, стерин. Како и да е, треба да се влошат вложувања, корекција, верификување, гејгејсовердација на ван ув персонажа на вежби за вуркање на ван ув, да го контролирате bezwaar op de verwerking van uw persoesgegevens sturen naar info@mindalive.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage der u u gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (зона што може да се чита машина, се сретна со броевите на истрагата за паспорт), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Забележете ја приватноста на Ван. Ние реагираме zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. МИНДИРА ALЕ IVEИВЕТЕ, кога ќе вежбате со луѓе кои ќе ги напуштат своите активности, а потоа ќе ги контролирате и вечерните часови. Dat kan преку de volgende линк: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons Како ги заштитуваме личните податоци MIND ALIVE neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@mindalive.nl. MIND ALIVE heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen: [voeg hier eventueel andere maatregelen die je neemt anan toe] - Програмирање софтвер, zoals een virusscanner en firewall. - TLS (SSL на глас) Добијте ги гејгените преку мрежно поврзување на Интернет. Како резултат на адресата на адреса „https“, тој ви се заканува на адреса.
Зачувај поставки
Поставки за колачиња
Изберете ја вашата валута
долариСАД (САД) долар
евра евра