Përmirësoni shumë aspekte të jetës suaj me përfshirjen e valëve të trurit

Mendja e gjallë DAVID kënaqësi ...................

Mendja e gjallë DAVID kënaqësi ...................

DAVID Delight ofron një shkrirje unike të futjes audio-vizuale (i njohur edhe si entrainment i valës së trurit) sofistikimin dhe thjeshtësinë. Seancat tona janë testuar plotësisht dhe janë hartuar bazuar në gjetjet më të tanishme të kërkimit, për t'ju siguruar rezultatet më efektive.

Mind Alive DAVID Delight Plus

Mind Alive DAVID Delight Plus

DAVID Delight Plus është shumë si DAVID Delight, por me më shumë seanca - 5 në secilën prej kategorive. Seancat shtesë në DAVID Delight Plus janë veçanërisht të efektshme për njerëzit me çështje më komplekse siç janë fibromialgjia dhe çrregullimet e gjumit.

Mind Alive DAVID Delight Pro ...................

Mind Alive DAVID Delight Pro ...................

DAVID Delight Pro ka të njëjtat seanca si DAVID Delight Plus, por gjithashtu ofron Cimio-Elektro Stimulim (CES). Frekuenca e seancave të CES është e lidhur me shpeshtësinë e seancave AVE plus 100 Hz. Ju mund të përdorni AVE vetë, CES vetvetiu ose të dy së ​​bashku.

Mendja e gjallë DAVID ALERT Pro ...................

Mendja e gjallë DAVID ALERT Pro ...................

DAVID ALERT Pro. Tani mund të shijoni programin dhe seancat DAVID ALERT me përfitimet e zgjeruara të Stimulimit Cranio-Elektro (CES)!

Mind Alive DAVID ALERT ...................

Mind Alive DAVID ALERT ...................

DAVID ALERT Vëmendja e të jetuarit përmes teknologjisë energjetike, restauruese (ALERT) është një terapi efektive, alternative për ADD / ADHD e cila përdor teknologjinë AVE për të zgjidhur hiperaktivitetin, promovimin e relaksimit dhe madje mund të përmirësojë gjendjen shpirtërore dhe të menduarit logjik.

Mendja e gjallë DAVID SMART ...................

Mendja e gjallë DAVID SMART ...................

Seancat në DAVID SMART janë krijuar për të përmirësuar performancën akademike, për të zvogëluar stresin, për të rritur gjendjen shpirtërore dhe për të përmirësuar përqendrimin dhe kujtesën në studentët e kolegjit.

Mendja e gjallë OASIS Pro ...................

Mendja e gjallë OASIS Pro ...................

Stimulimi Oasis Pro Cranio-Electro Oasis pro (CES) u zhvillua në Bashkimin Sovjetik në fund të viteve 1940 si një trajtim për pagjumësinë dhe që nga atëherë është përdorur nga miliona njerëz në të gjithë botën.

Mind Alive Spektër DAVID

Mind Alive Spektër DAVID

Përjetoni futje vizuale në kohë reale nga një PC me sytë USB të Spektrit!! (VET FORM P FORR WINDOWS 10) Mbështet miliona ngjyra ngjitje.

ZGJIDHJE T MIN GJITHA TIVE GJITHA

-------------------------------------------------- -

Përmirësoni jetën tuaj!

Mendja Produktet e gjalla mund t'ju ndihmojnë të përmirësoni shumë aspekte të jetës suaj - shëndetin tuaj, funksionimin mendor, gjumin, gjendjen shpirtërore dhe njohjen. Provoni një sot!

Përmirësoni Gjumin tuaj

A keni vështirësi të bini në gjumë? Dëshironi të ndjeheni më të pushuar kur zgjoheni? Delight Pro është një mënyrë pa drogë për të përmirësuar fillimin e gjumit. Lexoni më shumë duke klikuar në zgjidhjen e lidhjes në menunë

Ështje të vjetra

A po vini re që kujtesa juaj nuk është aq e mirë sa dikur? A keni vështirësi në ekuilibrin tuaj dhe bie ndërsa plakeni? DAVID Delight mund t'ju ndihmojë!

Çrregullim emocional sezonal

A vuani nga orderrregullimi Afektiv Sezonal (SAD)? A i merrni "bluzat e dimrit"? DAVID Delight Plus mund t'ju ndihmojë të lehtësoni simptomat tuaja SAD.

PTSD

A vuani nga çrregullimi i stresit post-traumatik (PTSD)? A keni përjetuar një traumë të rëndë? DAVID Delight Pro mund të ndihmojë në uljen dhe menaxhimin e simptomave tuaja.

Dhimbje

A po përjetoni dhimbje, dhimbje dhe siklet? Të lodhur nga marrja e medikamenteve dhe dëshironi një qasje pa ilaçe për shëndetin? Përkundrazi provoni Entrizion Audio-Visual.

Gjendje e ulët

Po ndjeheni blu? A ndjeheni ulur? A luftoni me emocionet tuaja? Kënaqësia DAVID mund t'ju ndihmojë të arrini Wellness.Read më shumë duke klikuar lidhjen Lidhjet në menunë Header

SHTOJ & ADHD

A jeni diagnostikuar me ADD / ADHD? A luftoni me vëmendjen dhe mësimin? DAVID ALERT dhe ALERT Pro mund të ndihmojnë në administrimin e simptomave tuaja ADD / ADHD!

Ankth

Isshtë ankthi në rrugën tuaj për të përjetuar plotësisht jetën? Keni frikë të shkoni te dentisti, të shkruani një provim, të vozitni në trafik apo të përballeni me presionet e punës? A ndjeheni shpesh të stresuar? DAVID Delight Plus mund t'ju ndihmojë!

Performancë akademike

A jeni duke luftuar dhe ndjeheni të stresuar me punën e shkollës? Dëshironi të përmirësoni performancën tuaj akademike? DAVID SMART mund t'ju ndihmojë!

Performance Sport

A doni të përmirësoni lojën tuaj? Në sport, ndërsa stërvitja dhe "gatishmëria" fizike janë thelbësore, aftësia për t'u përqendruar nën presion është po aq e rëndësishme. Delight Pro mund të përmirësojë performancën tuaj!

Meditim dhe Relaksim

Studimet tregojnë se meditimi ndryshon fiziologjinë e trurit në ngadalësimin e plakjes. "Njohja duket se ruhet në medituesit", Medituesit gjithashtu kanë më shumë lëndë gri - fjalë për fjalë, më shumë qeliza të trurit.

Mind Alive Pajisjet DAVID AVE

Këto produkte inovative përdoren në të gjithë botën si një qasje jo-farmaceutike për të përmirësuar shëndetin mendor, rritjen e relaksimit dhe mirëqenies
Ne përdorim cookie për të personalizuar përmbajtjen dhe reklamat, për të siguruar veçoritë e mediave sociale dhe për të analizuar trafikun tonë. Ne gjithashtu ndajmë informacione në lidhje me përdorimin tuaj të faqes sonë me partnerët tanë në media sociale, reklama dhe analitikë. Shiko më shumë
Cilësimet e cookies
pranoj
Politika e privatësisë dhe cookie-t
Politika e privatësisë dhe cookies
Emri cookie Aktiv
Inteligjente në lidhje me BE-në MIND ALIVE, gestigdan Molenstraat 18 7075BC Etten Nederland, është vërtet një zyrtar i të gjitha kohërave, duke kërkuar që të kontrolloni këto gjëra dhe të interesuar për të mbrojtur privatësinë. Informacioni i kontaktit: https://shop.mindalive.eu/ Molenstraat 18 7075BC Etten Nederland 0031 681902122 Dhr. T. Wolsing is de Functionaris Gegevensbescherming van MIND ALIVE Hij/zij is te bereiken via info@mindalive.nl Të dhënat personale që ne procesojmë MIND ALT verwerkt u persoesgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en / of omdat u deze zelf aan ont verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: - Zëri i arritjes - Adresgegevens - Telefoonnummer - E-mailadres - IP-adresë Të dhënat personale dhe / ose të ndjeshme personale që ne procesojmë Uebfaqja në internet / nga dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen mbi faqet e internetit të ofertave të internetit vdesin më shumë se 16 vjet. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ne e kontrollojmë kontrollin niet e ezo bezoeker ouder dan 16 është. Wij raden ouders da ook aan betrokken to zijn de online aktiviteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Po ashtu, ju do të bëni një përmbledhje të të dhënave, kur të vini zjarr, duke kërkuar që të jeni në kërkim të informacionit mbi të gjitha ditët, ju lutemi kontaktoni u takuam me anë të info@mindalive.nl, duke kërkuar që të merrni informata falas. Për çfarë qëllimi dhe në çfarë baze përpunojmë të dhënat personale MIND ALVER verwerkt u personsgegevens voor de volgende doelen: - Het afhandelen van uw tradhtimi - Ue kunnen bellen e e-mailen indien nodig është çdo gjë e dienstverlening nga ju kunnen voeren - U de mogelijkheid te bieden een llogari aan te maken - en diensten bij u af te leveren Vendimmarrja e automatizuar MIND neemt Niet op basic van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gier hier om besluiten die worden genem dera computerprogramma's of-systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van MIND ALIVE) tussen zit. Sa kohë i ruajmë të dhënat personale MIND ALIVE beawart uw persoesgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: (Kategoria) persoonsgegevens> Bewaartermijn 24 muaj më parë ivm garantuar Ndarja e të dhënave personale me palët e treta MIND ALIVE verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst u takua me ju të gjith voldoen aan een wettelijke verplichting. Cookies, ose teknika të ngjashme, që ne përdorim MINI ALIVE cookie gebruikt geen e teknikës vergelijkbare. Shikoni, modifikoni ose fshini të dhënat U heeft het recht om uw persoesgegevens in tu zien, ti corrigeren of verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in your trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens dera MIND ALIVE en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Duhet të keni nevojë për të gjitha të drejtat e kërkuara nga individi që do të vdesin nga personat që do të vdesin nga ju, duke u besuar në kompjuterin më të mirë kompjuterik dhe më shumë nga een dhe ander, dera në organizime të gjenoemde, ju sturen. Ju duhet të kontrolloni gjithëpërfshirjen, korrigjimin, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoesgegevens e verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoesgegevens sturen naar info@mindalive.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot dera e inzagut u eshte gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Pas pak, MRZ (zona e lexueshme nga makineritë, takimi me numrat e numrave të pasaportës), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Përfundoni me privatësinë tuaj. Ne reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. MIND ALIVE do të jesh në adoleshencë dhe do të kesh më shumë klasa në të dienen bij de Nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoesgegevens. Dat kan përmes lidhjes de volgende: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons Si i mbrojmë të dhënat personale MIND ALIVE neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beijiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact me met me on klansenservice of via info@mindalive.nl. MIND ALIVE heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen: [voeg hier eventueel andere maatregelen die je neemt aan toe] - Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall. - TLS (SSL voorheen) Wij versturen uw gegevens via eve beveiligde internetverbinging. Nëse ju jeni në adresë të adresave të tjera 'https', ai varet nga adresat e tjera.
Ruaj cilësimet
Cilësimet e cookies
Zgjidhni monedhën tuaj
USDDollarit amerikan (SHBA)
EUR euro