Ningkatkeun seueur aspék kahirupan anjeun sareng entrainment otak

Pikiran Alive DAVID Delight ……………

Pikiran Alive DAVID Delight ……………

DAVID Delight nyayogikeun unik gabungan audio-visual entrainment (ogé katelah brainwave entrainment) kecanggihan sareng kesederhanaan. Sesi kami parantos parantos diuji sareng didamel dumasar kana réa panilitian anu ayeuna pikeun mastikeun anjeun hasil anu paling efektif.

Pikiran Alive DAVID Delight Ditambah

Pikiran Alive DAVID Delight Ditambah

DAVID Delight Plus sami sareng DAVID Delight, tapi langkung seueur sesi - 5 dina unggal kategori. Sesi tambahan dina DAVID Delight Plus hususna efektif pikeun jalma anu ngagaduhan masalah anu langkung rumit sapertos fibromyalgia sareng gangguan bobo.

Pikiran Alive DAVID Delight Pro ……………

Pikiran Alive DAVID Delight Pro ……………

DAVID Delight Pro ngagaduhan sesi anu sami sareng DAVID Delight Plus, tapi ogé nawiskeun Cranio-Electro Stimulation (CES). Frékuénsi sési CES dihubungkeun sareng frékuénsi sesi AVE ditambah 100 Hz. Anjeun tiasa nganggo AVE ku nyalira, CES ku nyalira atanapi duanana.

Minda Alive DAVID ALERT Pro ……………

Minda Alive DAVID ALERT Pro ……………

DAVID ALERT Pro. Ayeuna anjeun tiasa ngaraosan program DAVID ALERT sareng sési kalayan pedah ningkat Crimér-Electro Stimulation (CES)!

Minda Alive DAVID ALERT….

Minda Alive DAVID ALERT….

DAVID ALERT Attentive Living through Energizing, Restorative Technology (ALERT) mangrupikeun hiji terapi anu efektif, alternatif pikeun ADD / ADHD anu ngagunakeun téknologi AVE pikeun netepkeun hyperactivity, ngamajukeun rélaxasi, sareng tiasa ningkatkeun wanda & pamikiran logis.

Minda Alive DAVID SMART….

Minda Alive DAVID SMART….

Sesi dina DAVID SMART dirancang pikeun ningkatkeun pagelaran akademik, ngirangan setrés, naekeun haté, sareng ningkatkeun konsentrasi sareng mémori dina mahasiswa kuliah.

Pikiran Alive OASIS Pro ……………

Pikiran Alive OASIS Pro ……………

Oasis Pro Cranio-Electro Stimulation Oasis pro (CES) dikembangkeun dina Uni Soviét dina ahir 1940-an salaku pangobatan pikeun insomnia sareng ti saprak ayeuna parantos dianggo ku jutaan jalma di seluruh dunya.

Pikiran Alive DAVID Spectrum ™

Pikiran Alive DAVID Spectrum ™

Ngalaman lebaran visual real-time tina PC PC ku speto speto Spectrum ™! (HANYA UNTUK WINDOWS 10) Ngalaksanakeun jutaan warna stimulasi.

NGAHAPKEUNTUR HENTEU

-------------------------------------------------- -

Ningkatkeun Kahirupan Anjeun!

Produk Mind Alive tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun sababaraha aspék kahirupan anjeun - kasehatan anjeun, fungsi méntal, bobo, wanda, sareng kognisi. Coba hiji ayeuna!

Ningkatkeun saré anjeun

Naha anjeun kasusah saré? Hoyong ngarasa langkung santai nalika anjeun hudang? Delight Pro mangrupikeun cara bébas ubar pikeun ningkatkeun awal sare. Maca deui ku ngaklik link Solusi dina menu

Masalah senior

Naha anjeun henteu merhatikeun yén mémori anjeun henteu saé sapertos? Naha anjeun kasusah ku kasaimbangan anjeun sareng ragrag nalika anjeun yuswa? DAVID Delight tiasa ngabantosan anjeun!

Musiman karusuhan afektif

Naha anjeun kakurangan tina Musim Gangguan Afektif (SAD)? Naha anjeun meunang "blues usum"? DAVID Delight Plus tiasa ngabantosan anjeun ngirangan gejala SAD anjeun.

PTSD

Naha anjeun kakurangan tina paparan Post-Traumatic Stress Disorder (PTSD)? Dupi anjeun ngalaman trauma parna? DAVID Delight Pro tiasa ngabantosan sareng ngirangan gejala anjeun.

Pau

Naha anjeun ngalaman nyeri, nyeri, sareng teu ngarareunah? Bosen nyandak pangobatan sareng badé badé nawiskeun obat bebas kanggo kesejahteraan? Cobaan Entrainment Audio-Visual.

Hood Kurang

Naha anjeun raos biru? Naha anjeun ngarasa lungsur? Naha anjeun bajoang sareng émosi anjeun? DAVID Delight tiasa ngabantosan anjeun ngahontal wellness.Baca langkung seueur ku ngaklik link Solusi dina menu Lulugu

ADD & ADHD

Naha anjeun didiagnosis nganggo ADD / ADHD? Naha anjeun bajoang kalayan perhatian sareng diajar? DAVID ALERT sareng ALERT Pro tiasa ngabantosan ngatur réaksi ADD / ADHD anjeun!

kaayaan guligah

Naha kahariwang meunang ku cara anjeun pinuh ngalaman hirup? Sieun angkat ka dokter gigi, nulis ujian, ngajalankeun lalulintas atanapi nyanghareupan tekenan damel? Naha anjeun sering ngarasa kasép? DAVID Delight Plus tiasa ngabantosan anjeun!

Performance Akademis

Naha anjeun berjuang sareng perasaan stres sareng karya sakola? Naha anjeun badé ningkatkeun pagelaran akademik anjeun? DAVID SMART tiasa ngabantosan anjeun!

Performance olahraga

Naha anjeun badé ningkatkeun game anjeun? Dina olah raga, nalika latihan sareng "kesiapan fisik" mangrupakeun konci, kamampuan fokus dina tekenan mangrupikeun penting. Delight Pro tiasa ningkatkeun kamampuan anjeun!

Semedi sareng rélaxasi

Panaliti nunjukkeun yén semedi ngarobah fisiologi otak pikeun ngalambatkeun umur. "Kognisi sigana dilestarikan dina meditator," Para Ahli Meditator ogé ngagaduhan masalah anu langkung abu - saleresna, sél otak langkung.

Pikiran Alive DAVID AVE Piranti

Produk inovatif ieu dianggo di sakuliah dunya salaku pendekatan non-farmasi pikeun ningkat kaséhatan mental, ningkat rélaxasi sareng kesejahteraan
Urang ngagunakeun cookies pikeun mempermudah eusi sareng iklan, pikeun nyayogikeun fitur média sosial sareng pikeun nganalisis lalu lintas kami. Kami ogé ngabagikeun inpormasi ngeunaan panggunaan situs kami sareng média sosial kami, mitra iklan sareng analytics. nempo leuwih seueur
Setélan cookies
narima
Kawijakan Privasi & Kuki
Kawijakan Privasi & Kuki
Ngaran Cookie aktip
EUs privacyverklaring PENTING, gevestigd aan Molenstraat 18 7075BC Etten Nederland, mangrupikeun verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven inze privacyverklaring. Contactgegevens: https://shop.mindalive.eu/ Molenstraat 18 7075BC Etten Nederland 0031 681902122 Dhr. T. Wolsing is de Functionaris Gegevensbescherming van MIND ALIVE Hij/zij is te bereiken via info@mindalive.nl Persoonsgegevens maot wij verwerken PANGGALKE ALIVE verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en / tina omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder anjeun bakal milari sababaraha eusi ngeunaan: ku Voor- en achternaam - Adresgegevens - Telefoonnummer - E-mailadres - IP-adres Bijzondere en / tina gevoelige persoonsgegevens maot wij verwerken Onze website en / tina diest of heeft niet de niat pikeun gegevens te verzamelen liwat websitebezoekers maot jonger zijn sareng 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouder of voogd. Kami kunnen echter niet controleren tina een bezoeker ouder sareng 16 ieu. Wij raden ouder sareng ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u all van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem and contact met ons op via info@mindalive.nl, sareng verwijderen wij deze informatie. Met metel welk en op dasar van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken TINDAKAN LAYASAN verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen: - Het afhandelen van uw betaling - U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren - U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken - Om goeder en diensten bij u af ti leveren Geautomatiseerde besluitvorming HENTEU HENTEU teu op dasar van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen. Sareng gaat hier om besluiten die worden genomen panto computerprogramma tina -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van MIND ALIVE) tussen zit. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren PANGGALKEUN TUNGGU BISA-APLIKAN PERNIAGAAN persoonsgegevens niet langer sareng strikt nodig nyaéta om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (kategoriën) van persoonsgegevens: (Kategorie) persoonsgegevens> Bewaartermijn 24 maanden ivm garantie Delen van persoonsgegevens patepung derden MINDAH SENI verstrekt uitsluitend aan derden en allen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een swordelijke verplichting. Kuki, tina vergelijkbare technieken, maot wij gebruiken HENTEU ALIF gebruikt geen cookies vergelijkbare technieken. Gegevens inzien, aanpassen tina verwijderen U heeft het recht om uw persoonsgegevens di te zien, te corrigeren of ver verijijen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in the trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens panto PUTIH MANGSA TUNGGU en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in eb komputer andest uen eer ander, panto u genoemde organisatie, stabilen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens firmen naar info@mindalive.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te stabilen. Maak di deze kopie uw pasfoto, MRZ (zona mesin anu bisa dibaca, de strook papanggih nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Ditunjukkeun deui ku privasi privasi. Kami reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. HENTEU KANGGO NU NU NU NU NU TENGOK NU DIDIUKAN KARAWITAN KARAPIHAN DENGAN KARAWITAN KUMAHA Dat kan via link de volgende: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons Hoe wij persoonsgegevens beveiligen MIND ALIF neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem and contact op metze on klantenservice of via info@mindalive.nl. PANGGALKEUN ALEJEY heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen: [voeg hier eventueel andere maatregelen die je neemt aan toe] - Beveiligingssoftware, Zoals een virusscanner en firewall. - TLS (voorheen SSL) Wijian versturen uw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Ditambah kunt u zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.
Simpen setélan
Setélan cookies
Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar
eur Euro