EI konfidensiallikka oid

MIND ALIVE, gevestigd a Molenstraat 18 7075BC Etten Nederland, bu shaxsiy hayotni o'chirishda perversoongegevens zoals weergegeven van ververkordelijk.

Aloqa uchun kerak bo'lganlar:

https://shop.mindalive.eu/ Molenstraat 18 7075BC Etten Nederland 0031 681902122

Dhr T. Wolsing funktsiyasi Gegevensbescherming van MIND ALIVE Hij / zij info@mindalive.nl orqali berere qilinadi.

Persoonsgegevens vafot qiladi wij verwerken

O'tkazib yuboradigan jonli ververkt va uddaburonlarni qo'llab-quvvatlashga harakat qiling, ularni ombrat u deze zelf aan on verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens wij verwerken vafot etdi:

- Voor- achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- Elektron pochta manzillari

- IP-adreslar

Bijzondere en / of gevoelige persoongegevens vafot etganlar wij verwerken

Onze veb-sayti veb-sayt ishlovchilariga nisbatan 16-iyun kuni jonger zijn dan 16-ga o'tishni rejalashtirmoqda. Tenzij ze voogd-ning heben van ouderlarini sinab ko'rish. Biz XNUMX-dan beri mavjud bo'lgan nazoratni yoqtiramiz. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online on faol kinditen, om zo te voorkomen data ergegevens over kinderen verzameld worden zoner ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld on my minderjarige, na men bilan aloqa qilish haqida ma'lumotni info@mindalive.nl orqali yuboring, va boshqa ma'lumotlar bilan.

Wel perskegegevens verwerken bilan aloqa qilish uchun Welke Weld perskidge grondslag

O'tkazib yuborilgan jonli efirni eslab qoling:

- Het afandelen van uw betaling

- Siz elektron pochta orqali xabarlarni tinglashingiz kerak. Nodig om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- Hisobga yozilgan va te maken qilingan

- Om goederen en diensten bij u af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming

MIND Tirik jon yo'q op asos asosida geautomatiseerde ververkingen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen. Haqiqatan ham genom eshigining kompyuter tizimidagi dasturiy ta'minot tizimi-tizim, zondlar bilan ta'minlangan (MIND ALIVE medewerker va bibvoorbeeld).

Hoe lang biz ogohlantiramiz

O'tkazib yuborilgan jonli efirni eslab qoling. O'zaro aloqalarni to'xtatish uchun (kategoriya) va doimiy guruhlarga ajratish: (ategorie)

zaxira turlari> Bewaartermijn 24 maiven ivm garantie

Delen van persoonsgegevens derden bilan uchrashdi

ALIVE verstrekt uitsluitend aen derden en alleen als dit nodig is on the overeenkomst om te voldoen aan een wettelijke verplichting bilan uchrashdi.

Texnika texnologiyalari bo'yicha pishiriqlar, o'lishni xohlamaydi

MIND ALIVE gegrejkbare technieken pishiriqlarini pishirib oling.

Gegevens inzien, vervijderenning ustunligi

U heeft het hetft te te zien, te verwijderen ning korigeren. Daarnaast heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid ichida bezvoar te maken teven deververing van van uw persoonsgegevens eshigi MIND ALIVE ni eslang. Ma'lumotlarga boqing, bu sizning kompyuteringizdan, eshikdan va eshikdan, eshikdan, genoemde organisatie, sturen. Ukzni buzish, to'g'rilash, sozlash, gevedvenververdrage van uv introkking van uw perverskegevenvens of bezwaar op de ververking van uw persoonsgegevens of sturen naar info@mindalive.nl. Om er zeker van te zijn datzetek eshikni ochish kerak, vragen wij u een kopie van uw identifikitsbewijs het verzoek mee te sturen. MZZ (mashina o'qiladigan zona, paspoortda raqamlar bilan tanishish), Burgerservicenummer (BSN) paspoortnummer (BSN). Maxfiylikni buzish. Biz zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek ni qayta tayyorlaymiz. YANGI jonli efirda yoki avtoritit Persoonsgegevens-da milliy toezichthouder-da, milliy avtoulovlar bilan aloqada bo'ling. Ma'lumot kanalini volgende havolasi orqali: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

O'tkazib yuboring, jonli ravishda nima qilish kerakligini aniqlang, to'g'ri, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegan te gaan. Al-u de indruk heeft ma'lumotlarga tayanib, zijn aanwijzingen van misbruik bilan aloqani uzdi, men bilan aloqa qilish on-klantenservice orqali info@mindalive.nl. O'ZINGIZNI O'ZINGIZNI O'ZINGIZNING MULOHAZALARINGIZNING MATREGELEN JINMLARINI TEKShIRIShGA QARShI KO'RING:

- Firewall dasturiy ta'minoti, zoals va virusscanner va xavfsizlik devori.

- TLS (Internet SSL) Internet orqali ulanishni amalga oshirish orqali. Adresbalk-da "https" -ni tanlang.